07.11.2015

Историята на марката New Balance

Днес имаме за цел да представим една марка основана през далечната 1906 година в Америка, град Бостън, щата Масачузец. Тази марка е известна още като NEW BALANCE.

Неизменно от тогава тя все повече се налага на нашият и всички пазари, в сферата на спортните стоки. Самата марка има голяма производствена гама. Занимава се със производството на маратонки и спортна екипировка и кежуъл линия. Всяка една от тези линии е произведена с изключителна
индивидуалност, неуспоримо качество и страхотен дизайн.
„Бащата“ на марката е Уилям Дж. Райли. За направата на свойте обувки и спортни маратонки той въвежда и използва триточково стъпало, а именно това на кокошка. Това е иновация във това как да се сегментира самата зона на слоевете на подметката, за да бъде тя оптимално удобна за възглавничките на всяко едно индивидуално стъпало. Това е иновативен подход за това как възглавничките на стъпалото трябва да бъдат оптимално подсигурени, за да може комфорта да бъде възможно най-висок. Залагайки тези свои разработки във сегментирането на своите обувки Райли привлича голям брой съмишленици и съответно бизнес партньори, които са готови да вложат пари в това тази иновация да достигне до оптимален брой хора. Това съответно довежда до нуждата от производство на други системи, които да бъдат вложени и в други сегменти на спортните нужди на света. От 1927година фирмата започва да се налага във спортове като бягане, тенис, футбол, баскетбол, крикет, колоездене и други. Фирмата започва да се превръща в концерн. Започва да придобива известност, както и да рекламира, предимно с това да спонсурира звезди от спортните среди, в които имат реализация.По този начин те показват че всеки дори и най-добрите спортисти избират марката и постигат максимални резултати. Бъдете сигурни че разработките и иновациите във сегментите на марката не стихват и постоянно се разработват все повече. През последните 10 години фирмата се налага в сетовен план, а в Америка марката достига до 70% продажби от всичките закупени спортни маратонки. Но марката не загърбва своите корени и не спира да произвежда и реновира класическата линия на своите класически маратонки представени от иноватора РАЙЛИ. Именно този тип маратонки и дизайн ги довежда до този пазарен дял във Америка и Европа. Класическа линия със индивидуален, различен и невероятно забележим дизайн. Както и божествено удобни и много изпреварили времето си маратонки за почти всички видове спорт. Това са факторите които я поставят на едно от челните места по продажби в света. Изберете марката и ще се убедите сами в думите ни. Много горещо ви я препоръчваме във всичките и сегменти. Индивидуализма и високото изпълнение личат във всяко едно тяхно творение! За това ние искаме да работим с тази марка! ЗАЩОТО НИЕ ИСКАМЕ ДА ВИ ДАВАМЕ ВИНАГИ ОПТИМАЛНОТО НА МНОГО ДОСТЪПНИ ЦЕНИ! Ние не можем да си позволим да ви лъжем и да не бъдете доволни! И няма да го направим всеки наш артикул е проверяван и изпитван преди вие да имате досег до него! Имаме и се надяваме да имаме все повече артикули на марката защото тя припокрива и нашите гледни точки за бизнеса и за клиента!