19.10.2015

Историята на марката SALOMON

С голямо удоволствие и ентусиазъм ще ви представим и припомним историята на една от най-големите и разпространени фирми за маратонки и спортна екипировка, в световен мащаб. А именно марката познати на много хора, както за планинско ходене и бягане, така и за градски условия, МАРКАТА “SALOMON”
.

Откривателите на “SALOMON” са Франсоа Саломон и неговият син Джордж. Фирмата стартира своето производство през 1947 година в сърцено на Френските Алпи, Бранда започва своето производство с моделирането и направата на ски и ски екипировка. Целта на фирмата е оптималното и постоянно подобрение във ски екипировката. Използването на иновациите кара бранда да се насочи и към сегмента на маратонки и обувките за планинско ходене. В 88 годишната си история фирмата произвежда голямо разнообразие на обувки и маратонки за ежедневна употреба, както и неуспоримият им перфекционизъм в производството на маратонки за планински преходи и бягане. “SALOMON“ подобрява постоянно материите и системите на своите обувки, правейки ги удобни и функционионални за максимален брой клиенти. Марката залага на индивидуалност и функционалност. Неуспорим факт е че този бранд се налага все повече на пазара за спортна екипировка. Стилът им е индивидуален а продуктите им забележими и иновативни. Използват се високо разнообразие от материи за непромокаемост, което напомня и първоизточникът им на производствената им гама, а именно насоченоста им към неумолимото време на Алпите. “SALOMON” съчетава качеството със здравината, красотата с иновациите , и функциалността с комфорта. Съчетанието на всички тези компоненти печели постоянно нови и нови клиенти. Както постоянно убеждава наложената им вече клиентска база, че купувайки  продуктите им те правят правилният избор. Всички модели и разработки се правят с максимално влагане на замисъл и перфекционизъм в елементите. Фирмата не прави никакви компромиси в производството на всички елементи с които се занимава.

Бих казал моето лично мнение за фирмата и за продуктите им. Но трябва сами да се убедите във всичко което предлага тази фирма. Несъмненено една от най-добрите фирми за спорт и ежедневие.

С дългата ни осеяна с трудности история на нашата фирма с голямо удоволствие предлагаме голяма гама от маратонки „SALOMON“. Тази фирма до голяма степен покрива и нашите възгледи за бизнес. ТОЧНОСТ, КОНКРЕТИЗИРАНЕ НА ЦЕЛИТЕ, КОМФОРТ, КАЧЕСТВО, ИДЕАЛИЗЪМ В ДЕТАЙЛИТЕ, а при нас несъмнено и ДОСТЪПНА ЦЕНА. Заповядайте при нас и купете качеството предложено от професионалисти, каквито сме ние. На възможно най-ниската цена. ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ И ДОВОЛНИ!

One thought on “Историята на марката SALOMON

Вашият коментар