21.07.2015

Магазин за маратонки

Здравейте! Добре дошли в магазинът за маратонки – Ratoni Sport!

В този магазин за маратонки, искаме да ви предложим висококачествени, уникални, оригинални, маркови маратонки и спортни стоки на супер ниски цени. По този начин желаем да споделим с вас щастието и любовта си към това, което правим. За нас това не са просто продукти, а произведения на изкуството. Искаме да ги направим достояние на колкото се може повече хора. Добре дошли в света на маратонките!

Не е нужно да спортувате активно, за да носите красиви елегантни и удобни маратонки. Те са за всеки.

Всеки продукт е специално подбран и обмислен така, че да ви направи максимално щастливи. Ние самите бихме си купили и носили точно това, което предлагаме на вас. Ние вярваме, че най-скъпото не е непременно най-подходящото за всеки. Търсим най-доброто съотношение качество / цена.

Ние сме хора, които обичат спорта и активно го упражняват. Той не е просто част от нашия живот той всъщност е необходимост и начин на живот. За да го упражняваме дълго време е нужно подходящо оборудване, което е качествено и същевременно на подходяща цена. Ето тук искаме да ви помогнем. Ние обичаме да се обличаме спортно и елегантно. Красивите маратонки например са подходящи не само за спорт и ежедневна употреба с тях човек може да отиде на парти и да бъде забелязан. Те те карат да се чувстваш комфорно и различно.

Нашите модели са почти бутикови. Опитали сме различни модели и марки. Предлагаме ви най-доброто, което сме открили. Ще споменем само някои от марките, които ще намерите при нас. Работим с Adidas, Asics, Mizuno, Nike, Salomon, Brooks, New Balance, Vans, Reebok, Puma, The North Face и други производители доказали качеството си през годините. Всички модели са внимателно подбрани по качество и цена. Знаем изразите „Скъпото излиза по-евтино!“ както и „Не съм достатъчно богат, за да си позволявам да купувам евтини неща!“.  Опитавли сме и фалшификати, които струват смешните 30-40 лв., а дори и по-малко.  Фалшивите маратонки (реплики) обикновено издържат 2-3 месеца. Да не говорим за липсата на какъвто и да било комфорт при носенето им.

Ако за една година на всеки 3 месеца трябва да си купуваш евтини фалшификати излиза, че в края на годината си дал поне 120 лв. за маратонки. Не е ли по-добре да дадеш същите или дори по-малко пари за маратонка, която ще носиш поне една година и повече, а комфорта е несравнимо по-добър. За човешкото тяло все още няма резервни части, а лошата маратонка може да увреди ставите и да повлияе негативно на здравето. Знаем, че някои хора не биха дали 500 лв. за маратонки, освен ако не се занимават професионално със спорт. Най-висококласните модели струват много пари, но не е необходимо да се купуват такива, за да се чувствате комфортно и да тренирате с удоволствие. Ние вярваме, че трябва да се тьрси  максимума на съотношението качество / цена, без да се прави компромис с качеството.

Да! Може би не винаги Ви предлагаме модели от последния сезон. Избираме маратонки и от по-стари сезони. Но това което ви предлагаме е най-доброто, най-красивото, най-качественото на невероятни цени. Така, че това което носите е с перфектно качество. Дава Ви самочувствие и комфорт.

Ще се радваме ако споделите нашата любов към красивите и висококачествени спортни стоки и най-вече маратонки. Те са наша страст, любов и хоби. Надяваме се и вие да се забавлявате толкова пазарувайки, колкото се забавляваме ние намирайки и предлагайки ви тези супер висококачествени продукти. Те за нас са изкуство. Дори само да ги разглежда човек е приятно. Вярваме, че дори само да разгледате продуктите ще ви е забавно и интересно.

Не се притеснявайте да поръчате, да початите с нас или да ни изпратите съобщение. Ние ще ви се обадим и ще поговорим с вас. Не се задължавате с нищо. Ние сме тук, за да ви помогнем и да споделим любовта и щастието си от това, което правим с вас. Може дори да ви направим при определени услови невероятни отстъпки. Имате право да прегледате и тествате получените продукти. Ако не ви хареса модела или не ви е по мярка имате право да го върнете за наша сметка.

За нашите лоялни клиенти имаме специални отстъпки. За да станете лоялен клиент, когато поръчвате просто трябва да цъкнете на една кутийка и да въведете парола. Така се регистрирате и данните Ви ще бъдат записани в системата ни. При следваща поръчка не само, че няма да се налага да въвеждате отново име, адрес и т.н. но ще получите и специални отстъпки. Колкото повече пазарувате при нас толкова повече  печелите!

Поръчайте и ще останете приятно изненадани! 🙂

Вашият коментар